Onze werkwijze

1
Bied uw caravan aan
2
Ontvang binnen 24u
een vrijblijvend voorstel
3
Akkoord? Wij komen
de caravan ophalen

Wat is de waarde van mijn caravan; dagwaarde opvragen.

Wilt u van uw caravan af omdat u de caravan eigenlijk nooit meer gebruikt of omdat u een ander model op het oog heeft? Dan is de kans groot dat u benieuwd bent naar de waarde. Het is voor een leek lastig om de waarde van een caravan te bepalen. Als professioneel en betrouwbaar caravan inkoper helpen wij u hier graag bij. Wij zijn zeer ervaren. Bied uw caravan direct online bij ons te koop aan zodat wij u een prijs kunnen geven. Dit is volledig vrijblijvend, u zit nooit ergens aan vast. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw caravan verkocht en komen wij hem bij u ophalen.

 

Om de waarde van een caravan te bepalen is een aantal zaken voor ons van belang: merk/type/indeling, bouwjaar, optische staat, technische staat en meegeleverde opties/accessoires. 

 


Waarde van de caravan bepalen; kunt u dat zelf?


Er zijn geen tools op het internet waarmee u de dagwaarde van uw caravan kunt berekenen. Het is ook geen exacte wetenschap. De ene caravan uit 2010 is slechts drie weken per jaar gebruikt en ziet eruit als nieuw terwijl een vergelijkbare caravan jarenlang als tweede huis gebruikt is en flink heeft geleden. De ene caravan heeft een populaire indeling (bijv. met een stapelbed) terwijl de andere caravan een indeling heeft die minder populair is (bijv. rondzit met eindkeuken). De ene caravan heeft een mover van een paar maanden oud en de andere caravan heeft alleen een schuifluifel. Kortom: het is nog niet zo eenvoudig om de caravan dagwaarde te bepalen. U kunt wel kijken naar eventueel beschikbare caravan koerslijsten of een inschatting maken aan de hand van soortgelijke occasions die in eenzelfde staat verkeren als uw caravan en met dezelfde accessoires geleverd worden. U moet zich wel realiseren dat de waarde van een caravan die bij de dealer staat altijd hoger is dan de waarde bij particuliere verkoop. De waarde bij particuliere verkoop zal weer hoger zijn dan de waarde bij een handelsverkoop.  

 


Hoe berekenen wij de waarde van een caravan?

 

Om de waarde van uw caravan te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens nodig die u ons verstrekt wanneer u de caravan bij ons aanbiedt. Zo willen we weten wat het merk en type van de caravan is, plus het bouwjaar. Ook willen wij weten wat de technische en optische staat van de caravan is. Door aan te geven met welke opties/extra’s de caravan geleverd wordt (zoals een luifel of voortent) kunnen wij daar waarde aan toekennen. Met behulp van uw omschrijving en foto's krijgen wij een goed beeld van de staat van de caravan.

 

Vervolgens bepalen wij de eindgebruikersprijs en hier trekken wij onze marge en verwachte kosten vanaf. Wat resteert is het bedrag dat wij u kunnen betalen wanneer wij de caravan van u overnemen. De eindgebruikersprijs is de prijs die de volgende eigenaar betaalt als hij de caravan bij ons koopt. Deze is gebaseerd op de omstandigheden in de markt. Wij weten als geen ander in hoeverre uw caravan gemakkelijk te verkopen is, zowel binnen Nederland als daarbuiten. 

 

 

Vergeet de dagwaarde; ik wil mijn caravan graag verkopen


Bent u eigenlijk vooral op zoek naar de huidige waarde van de caravan zodat u deze kunt verkopen? Schakel ons dan direct in. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een eerlijk bod krijgt. Wij zullen u volledig ontzorgen: na akkoord halen wij de caravan zelf bij u op. De betaling en RDW-vrijwaring regelen wij ter plekke. N57 Caravans zorgt niet alleen voor een eerlijke prijs; we maken het u ook altijd zo makkelijk mogelijk.

 


Alvast op zoek naar uw volgende caravan? Ook dat kan bij ons!

 

Wilt u van uw huidige caravan af omdat u een grotere of juist kleinere caravan wilt en heeft u nog geen geschikt model gevonden? Dan kunt u bij ons niet alleen uw caravan verkopen, maar ook direct op zoek naar het volgende model. Wij hebben een breed aanbod aan verschillende merken en modellen, waarbij u direct een aantal opties online kunt bekijken. Wilt u langskomen? Geen probleem, wij werken op afspraak. 
Hebben wij het gewenste model niet? Geen zorgen. Aangezien wij dagelijks caravans inkopen en aangeboden krijgen door heel Nederland, kunt u doorgeven wat u zoekt. Wij houden vervolgens onze ogen open en zorgen ervoor dat u binnen korte tijd een caravan kunt verwachten die aan alle eisen voldoet. Dat betekent dat u niet alleen uw huidige caravan aan ons kunt verkopen, maar dat u ook uw volgende caravan bij ons kunt vinden!

 


Krijg een eerlijke prijs voor uw caravan bij N57 Caravans!


Wilt u weten wat uw caravan op dit moment waard is? Bied uw caravan dan online aan bij ons. Wij bekijken de gegevens en staat van de caravan, waarna we u direct van een prijsvoorstel op maat voorzien. U kunt bij ons altijd rekenen op een eerlijke prijs; wij verkopen de caravan namelijk zelf aan de volgende eindgebruiker. Biedt u uw caravan vandaag nog aan, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur een prijsvoorstel van ons ontvangt. Aangezien die volledig vrijblijvend is, is dat dé manier om de dagwaarde van de caravan te berekenen zonder hier zelf moeite voor te doen! 

 

 

caravan aanbieden