Onze werkwijze

1
Bied uw caravan aan
2
Ontvang binnen 24u
een vrijblijvend voorstel
3
Akkoord? Wij komen
de caravan ophalen

Uw caravan verkopen aan de specialist

U hebt de knoop doorgehakt en u gaat uw caravan verkopen. Wellicht omdat u op zoek bent naar een ander model, omdat u uw vakanties op een andere manier dan met de caravan gaat vieren of vanwege gezondheidsredenen. Wat uw reden ook is: bij N57 Caravans bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé caravan occasion specialist en kopen uw caravan graag direct in. Snel, eenvoudig, betrouwbaar en tegen de beste prijs. Wij maken het verkopen van uw caravan zo makkelijk mogelijk. 

 

 

Oude caravan verkopen: de mogelijkheden

Wanneer u uw oude caravan gaat verkopen dan kan dat op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld uw caravan particulier verkopen. U zorgt dan zelf voor de verkoop aan een nieuwe gebruiker en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan: het plaatsen van een advertentie, meerdere bezichtigingen, ontvangst van de betaling en ontvangst van het vrijwaringsbewijs van de caravan. Een hoop gedoe en onzekerheid. Een caravan particulier verkopen is niet zonder risico en zeker niet voor iedereen geschikt. Helemaal wanneer u niet constant telefonisch of per mail bereikbaar bent en wanneer u niet gemakkelijk op locatie van de caravan kunt zijn. 

 

Of misschien heeft uw caravandealer een inruilvoorstel op uw oude caravan gedaan? Vaak valt de opbrengst tegen omdat de dealer liever geen oudere caravans koopt. Bovendien krijgt u zonder inruil vaak korting op een nieuwe caravan. Ook bij een caravan opkoper of tussenpersoon zal de opbrengst tegenvallen omdat zij doorverkopen aan een ander caravanbedrijf en ook aan de transactie moeten verdienen, ten koste van uw opbrengst.

 

Uw caravan direct verkopen aan N57 Caravans biedt vele voordelen en honderden tevreden klanten gingen u voor. Door ons specialisme en jarenlange ervaring kunnen wij u een goede prijs op uw caravan bieden. Wij zijn ranzendsnel: binnen 24u ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Wanneer u akkoord bent, komen wij de caravan ophalen. De betaling verloopt veilig en omdat wij RDW-erkend zijn, ontvangt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs. U heeft dus nergens omkijken naar; alles wordt voor u geregeld en u kunt altijd rekenen op een eerlijke prijs. 

 

 

Caravan inkoop van N57 Caravans

N57 Caravans in dé occasion specialist en gespecialiseerd in caravan inkoop van alle merken caravans met bouwjaar 1985-2010. Merken die wij veel inkopen zijn o.a.: Kip, Hobby, Adria, Knaus, Beyerland, Caravelair, Home-Car, Bürstner, Fendt, Dethleffs, Chateau, Avento en Eriba. Daarnaast kopen wij ook de minder vaak voorkomende merken zoals o.a. BIOD, Polar en SMV.

 

Bovendien zoeken wij voor onze caravan inkoop alle soorten, modellen en indelingen: frans bed, stapelbed, enkele bedden, dwarsbed of lengtebed? Wij kopen uw caravan graag! Rondzit, standaardzit, treinzit of kleine zit? Geen probleem! Wel of geen toilet(ruimte)? Wij hebben interesse! Kortom: als u een betrouwbare caravan inkoop zoekt met verstand van zaken dan bent u bij N57 Caravans aan het juiste adres.

 

 

Uw caravan in 3 stappen verkocht

Uw tweedehands caravan verkopen aan N57 Caravans is simpel. Bied uw caravan in 3 minuten aan op onze website zodat wij een zo compleet mogelijk beeld krijgen: merk, model, bouwjaar en staat zijn voor ons van belang. Onze website is zo ontwikkeld dat aanbieden zowel via uw computer, tablet als telefoon vlekkeloos verloopt. Binnen 24u ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Bent u akkoord? Dan is uw caravan verkocht en komen wij hem op korte termijn ophalen, betalen en RDW-vrijwaren. Dat kan bij u thuis, op de camping of bij de caravanstalling. De verkoop van uw caravan verliep nog nooit zo snel en eenvoudig!

 

Uw caravan verkopen

Ik wil van mijn caravan af tegen een eerlijke prijs

Wanneer u uw caravan te koop aanbiedt bij N57 Caravans, krijgt u altijd een eerlijke prijs geboden. Enerzijds omdat wij een goede naam hebben en dit graag zo houden. Anderzijds omdat wij u en onszelf tijd besparen door direct een goede prijs te bieden en de koop te sluiten. Wij hebben jarenlange ervaring met caravan inkoop en caravan verkoop. Omdat wij de caravans zelf verkopen aan de volgende gebruiker tegen een eindgebruikersprijs weten wat wij u kunnen betalen als wij uw caravan inkopen. Vaak kunnen wij honderden euro’s meer bieden dan andere caravan inkopers (en bemiddelaars) die niet rechtstreeks aan een eindgebruiker verkopen. N57 Caravans is de enige schakel tussen u en een nieuwe gebruiker. 


Het is zowel in uw als in ons belang om de verkoop aan N57 Caravans zo snel en goed mogelijk rond te krijgen. Wij zullen u compleet ontzorgen en u weet altijd waar u aan toe bent. Dit begint al met het heel eenvoudig online aan kunnen bieden van uw caravan. Wanneer de caravan aan ons is verkocht dan zullen wij de overeenkomst altijd schriftelijk bevestigen. Bovendien kunt u zelf een dag kiezen waarop de overdracht plaatsvindt. Wij komen de caravan gratis ophalen, door heel Nederland! 

 

 

Vandaag uw caravan verkopen aan N57 Caravans

Is het tijd om afscheid te nemen van uw caravan? Bijvoorbeeld omdat deze eigenlijk nooit meer gebruikt wordt of omdat u een andere caravan gevonden heeft die beter aansluit bij uw huidige wensen en situatie? Zegt u ‘ik wil van mijn caravan af’? Bied uw caravan dan vandaag nog bij ons aan zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u eerst eens met ons overleggen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen over caravan verkopen

Hoe lang duurt het verkopen van mijn caravan aan N57 Caravans?

Na het aanbieden van uw caravan via onze website krijgt u zo snel mogelijk een voorstel van ons. Gaat u akkoord met het voorstel, dan plannen we direct een tijdstip om de caravan op te halen en te betalen. Doorgaans is heel dit traject binnen enkele werkdagen volledig afgerond en heeft u de RDW-vrijwaring ook direct binnen via ons.

Wat is de opbrengst van mijn caravan?

De prijs die wij bieden is afhankelijk van het merk, het type caravan, de staat en het bouwjaar. Wij zorgen er altijd voor dat we een eerlijke prijs bieden, ook omdat wij een naam hoog te houden hebben. Honderden tevreden klanten gingen u voor die direct akkoord gingen met het bod dat wij uitbrachten op hun caravan.

Wanneer krijg ik de RDW-vrijwaring als ik mijn caravan verkoop aan N57 Caravans?

Wij zorgen ervoor dat de RDW-vrijwaring direct geregeld wordt wanneer wij de caravan op komen halen. U heeft hier verder geen omkijken naar; met de vrijwaring wordt de caravan van uw naam gehaald, zodat dit direct volledig geregeld is. 

Waarom biedt N57 Caravans een betere prijs dan andere caravan opkopers?

Wij verkopen de ingekochte caravans direct aan de eindklant, wat betekent dat er geen extra partijen geld hoeven te verdienen binnen het traject. Het directe gevolg hiervan is dat wij een prijs kunnen bieden die vaak honderden euro’s hoger ligt dan wat andere opkopers u willen geven voor uw caravan. Met andere woorden; u profiteert van het feit dat wij ook caravanverkoper zijn naar eindgebruikers

Hoe eenvoudig is het om mijn caravan te verkopen aan N57 Caravans?

Wij maken het u zo makkelijk mogelijk. U kunt rekenen op een bijzonder kort traject waarbij wij zo goed als alles regelen; van het bieden tot ophalen en van het betalen tot de RDW-vrijwaring. N57 Caravans wordt door onze klanten altijd geprezen om het gemak voor de klant.

Wat gebeurt er met mijn caravan nadat hij door jullie is gekocht?

Wij geven de caravan een onderhoudsbeurt en brengen hem in topstaat, waarna hij verkocht wordt. 

Wanneer wordt mijn caravan door jullie betaald?

Wij betalen altijd bij het ophalen van de caravan, ter plekke. 

Kan ik mijn chalet of stacaravan verkopen aan N57 Caravans?

Nee, wij kopen alleen tourcaravans in.