Onze werkwijze

1
Bied uw caravan aan
2
Ontvang binnen 24u
een vrijblijvend voorstel
3
Akkoord? Wij komen
de caravan ophalen

Zoekt u een opkoper voor uw caravan?

U gaat uw caravan verkopen. Goed dat u ons gevonden heeft! Kies niet zomaar een caravan opkoper. De meeste opkopers van caravans verkopen door aan andere handelaren of dealers. Dit is in uw nadeel: hoe meer partijen die iets willen verdienen, hoe lager uw opbrengst. Wanneer wij uw caravan opkopen, zorgen we er altijd voor dat u een eerlijk bod ontvangt. Wij verkopen namelijk niet aan dealers of handelaren; wij verkopen uw caravan door aan de volgende eindgebruiker. Omdat we weten wat de eindgebruiker kan en wil betalen, weten we ook precies wat we u kunnen bieden voor uw caravan. Dit betekent ook dat u bij ons terecht kunt wanneer u een andere caravan zoekt. Met ons brede aanbod aan caravan occasions, is de kans groot dat wij hebben wat u zoekt. Staat het model dat u wilt niet op onze website? Stuur ons dan even een bericht per mail of via het contactformulier. Wij hebben namelijk altijd meer modellen in de verkoop dan de exemplaren die op onze website staan en helpen u altijd graag persoonlijk verder wanneer u een caravan wilt (ver)kopen.

 


Waarom kiest u een opkoper voor uw caravan?


Wanneer u snel en gemakkelijk van uw caravan af wilt, kiest u voor een caravan opkoper. Dit betekent direct contact met één partij die de caravan van u over zal nemen. Professionele opkopers houden zich aan de afspraken en komen op tijd, zonder eerst drie keer af te zeggen. Bovendien weet een goede caravan opkoper uw caravan op de juiste waarde te schatten. Kiest u voor een goede caravan opkoper, dan ontloopt u alle frustraties van een particuliere verkoop (bijv. via Marktplaats), waar steevast problemen om de hoek kijken. Een voordeel van het op laten kopen van uw caravan ten opzichte van het inruilen van uw caravan is dat u bij de aanschaf van een nieuwe caravan zonder inruil vaak een korting kunt bedingen. De dealer hoeft ten slotte geen oudere caravan in te nemen waar hij wellicht niet op zit te wachten. N57 Caravans is gespecialiseerd in caravans met bouwjaar 1985-2010.  

 


Wat zijn de nadelen bij een caravan op laten kopen?


De meeste caravan opkopers verkopen de caravan niet aan een nieuwe eindgebruiker. Zij kopen caravans op om deze vervolgens door te verkopen aan andere handelaren of dealers. Hoe meer schakels in deze keten, hoe lager uw opbrengst. Op deze manier kunt u aardig wat geld mislopen. Tenzij u voor ons kiest uiteraard. Wij verkopen niet aan andere handelaren of dealers. Wij verkopen de caravan direct aan een nieuwe eindgebruiker. Dat betekent dat er geen andere partijen bij het traject betrokken zijn. Uiteindelijk betekent dit meer geld in uw portemonnaie. Wij weten voor welk bedrag we uw caravan in de verkoop kunnen zetten, wat direct ook betekent dat we weten wat we u kunnen betalen. 

 


Wat kunnen wij als opkoper van uw caravan bieden wat anderen niet kunnen?

 

Bij N57 Caravans kunt u rekenen op een snel & eenvoudig aanmeldproces, razendsnelle communicatie, kennis van zaken, uitstekende service en nette prijzen. Aanmelden kan via computer, smartphone of tablet en kost u 3 minuten. Wanneer u uw caravan bij ons aanmeldt reageren wij binnen 24 uur. Onze inkoper is BOVAG-gediplomeerd en heeft veel verstand van caravans. Na akkoord kunt u van ons verwachten dat we de caravan op korte termijn op komen halen. Altijd in samenspraak met u, soms dezelfde dag nog! Dit kan bij u thuis, op de camping, in de stalling of elders. Heeft u iets meer tijd nodig, bijvoorbeeld om de caravan nog leeg te ruimen? Geen probleem. De RDW-vrijwaring en het geld ontvangt u direct wanneer wij de caravan op komen halen. Kortom: als u van uw caravan opkoper veel kennis, service en eerlijke prijzen verwacht, dan bent u bij N57 Caravans aan het goede adres! 

 


Hoe KUNT u ons als caravan opkoper inschakelen?


U kunt uw caravan bovenaan op deze pagina direct online aanbieden aan N57 Caravans. Voer merk, type en bouwjaar in en klik op 'volgende'. Dit kan eenvoudig via een laptop, computer, tablet of mobiele telefoon en kost slechts 3 minuten. Onze website is erop ingericht om te werken met alle apparaten, zodat iedereen op elk gewenst moment een caravan bij ons aan kan bieden. U kunt er ook voor kiezen om op een andere manier contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, u kunt ons mailen én u kunt gebruikmaken van het contactformulier op de website om zo een bericht te sturen. 


Kiest u voor online aanbieden van uw caravan? Dan willen we van u het merk en type weten, samen met het bouwjaar. Ook vragen wij u om de staat van de caravan te omschrijven en eventuele schades te vermelden. De bijgeleverde extra's en opties zoals mover, voortent, airco, fietsendrager of luifel zijn voor ons ook van belang. Daarbij ontvangen wij graag een aantal foto's zodat wij de staat en waarde van de caravan vast kunnen stellen. Heeft u de aanmelding afgerond? Dan krijgt u binnen 24 uur een reactie!

 


Kan ik bij jullie ook een caravan kopen?


Jazeker. Als caravan opkoper kopen wij caravans in, die wij vervolgens verkoopklaar maken en zelf weer te koop aanbieden. U kunt een aantal van onze caravan occasions op onze website vinden. Vanwege de snelle roulatie staan niet alle occasions uit onze voorraad online. Zoekt u iets specifieks? Laat het ons weten want wellicht hebben uw droomcaravan gewoon op voorraad. 

 

  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Veilige en technisch goede caravans
  • Eerlijk advies
  • Geen afleverkosten
  • Financiering mogelijk
  • Export mogelijk
  • Inruil van uw caravan mogelijkKies ook voor N57 Caravans als caravan opkoper 


Wij helpen jaarlijks vele mensen die een caravan opkoper zoeken met de directe inkoop van hun caravan. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de reviews. Zoekt u een eerlijke en betrouwbare caravan opkoper die een goed bod wil doen op uw caravan? Maak het uzelf zo gemakkelijk mogelijk en bied uw caravan direct aan bij N57 Caravans! 

 

CARAVAN AANBIEDEN