Snel & eenvoudig
uw caravan verkopen

N57 Caravans is de snelst groeiende caravan
occasion specialist van Nederland. Om aan de
voortdurende vraag te voldoen kopen wij
graag direct uw caravan in.

Uw caravan verkopen

Onze werkwijze

1
Bied uw caravan aan
2
Ontvang binnen 24u
een vrijblijvend voorstel
3
Akkoord? Wij komen
de caravan ophalen

Caravan verkopen?

U hebt de knoop doorgehakt en u gaat uw caravan verkopen. Wellicht omdat u op zoek bent naar een ander model, omdat u uw vakanties op een andere manier dan met de caravan gaat vieren of vanwege gezondheidsredenen. Wat uw reden ook is: uw caravan verkopen kan op verschillende manieren en bij N57 Caravans bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé caravan occasion specialist en kopen uw caravan graag direct in. Snel, eenvoudig, betrouwbaar en tegen de beste prijs

 

Er zijn ook alternatieven. U kunt bijvoorbeeld proberen om de caravan zelf particulier te verkopen. U zorgt dan zelf voor de verkoop aan een nieuwe gebruiker en alles wat daarbij komt kijken zoals adverteren, meerdere bezichtigingen en ontvangst van de betaling en vrijwaring. Een hoop gedoe en onzekerheid.

 

Of misschien heeft u uw caravandealer een inruilvoorstel gedaan? Vaak valt de opbrengst tegen. Bovendien krijgt u zonder inruil van uw oude caravan vaak korting op een nieuwe caravan. Ook bij een caravan opkoper of tussenpersoon zal de opbrengst tegenvallen omdat zij doorverkopen aan een ander caravanbedrijf en ook aan de transactie moeten verdienen, ten koste van uw opbrengst. 

 

Uw caravan verkopen doet u daarom direct aan N57 Caravans:

 

  • Binnen 24u een vrijblijvend voorstel
  • Gratis ophaalservice
  • Directe betaling en RDW-vrijwaring

Caravan inkoop van N57 Caravans

N57 Caravans in dé occasion specialist en gespecialiseerd in caravan inkoop van alle merken caravans met bouwjaar 1985-2008. Merken die wij veel inkopen zijn o.a.: Kip, Hobby, Adria, Knaus, Beyerland, Caravelair, Home-Car, Bürstner, Fendt, Dethleffs, Chateau, Avento en Eriba. Daarnaast kopen wij ook de minder vaak voorkomende merken zoals o.a. BIOD, Polar en SMV.

 

Bovendien zoeken wij voor onze caravan inkoop alle soorten, modellen en indelingen: frans bed, stapelbed, enkele bedden, dwarsbed of lengtebed? Wij kopen uw caravan graag! Rondzit, standaardzit, treinzit of kleine zit? Geen probleem! Wel of geen toilet(ruimte)? Wij hebben interesse! Kortom: als u een betrouwbare caravan inkoop zoekt met verstand van zaken dan bent u bij N57 Caravans aan het juiste adres.

Uw caravan in 3 stappen verkocht

Uw tweedehands caravan verkopen aan N57 Caravans is simpel. Bied uw caravan in 3 minuten aan op onze website zodat wij een zo compleet mogelijk beeld krijgen: merk, model, bouwjaar en staat zijn voor ons van belang. Onze website is zo ontwikkeld dat aanbieden zowel via uw computer, tablet als telefoon vlekkeloos verloopt. Binnen 24u ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Bent u akkoord? Dan is uw caravan verkocht en komen wij hem z.s.m. ophalen, betalen en RDW-vrijwaren. Dat kan bij u thuis, op de camping of bij de caravanstalling.  

 

 

Uw caravan verkopen